• SponsorKliks

 • Je winkelt vast wel eens online. Wat zou je ervan vinden als jou bestelling geld oplevert voor We HaVe, zonder dat het je een cent extra kost? En zonder dat SponsorKliks of onze vereniging weet wat je besteld heeft? En zelfs niet weet dat je iets hebt besteld? Download hiernaast de app of klik op onderstaand SponsorKliks-logo.

 • Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch HV We HaVe weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor HV We HaVe is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert HV We HaVe dan niets op.

 • Gratis geld voor onze club

  Bij elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan, ontvangt onze club en commissie. Die commissie verschilt per websinkel: soms is het een percentage van het orderbedrag en soms een vast bedrag. SponsorKliks betaalt 75% van de commissie uit aan onze club.

  Indien je via SponsorKliks bij een webwinkel koopt, betaal je dezelfde prijs die je ook betaald zou hebben als je rechtstreeks bij die webwinkel zou hebben gekocht. Het enige verschil is dat SponsorKliks onze club een commissie betaalt voor jou bestelling. 

 • Hoe werkt het?

  Klik hier voor een video van SponsorKliks waarin ze uitleggen hoe SponsorKliks werkt. 

  Daarnaast is het aan te raden om zowel SponsorKliks als de webwinkel waar je vaak koopt, toe te voegen als bladwijzer, zodat je snel naar de desbetreffende winkel kunt scrollen. SponsorKliks legt in deze video uit hoe je dat kunt doen. 

  Ook kun je gebruik maken van browser-exentesie van SponsorKliks, die ervoor zorgt dat je SponsorKliks niet meer kunt vergeten. Meer informatie over deze browser-extensie vindt je hier