• NK stoepranden 2021

 • Weesp doet mee met het NK Stoepranden 2021!

  Handbalvereniging We HaVe is geselecteerd om de Weesper voorronde te organiseren van het NK Stoepranden 2021. Deze wedstrijd wordt voor de 5e keer georganiseerd door Jantje Beton. We gaan op zoek naar de beste stoepranders van Weesp (leeftijdscategorie 6-10 jaar en 11-14 jaar).

  Samen met de buurtcoaches van Versa Welzijn hopen we op elke Weesper school een eigen minicompetitie te kunnen houden. Ook worden er nog andere activiteiten georganiseerd om uiteindelijk in de Weesper finale de beste stoepranders van Weesp te kunnen laten strijden om die echte NK-tickets!

  Stoepranden is een balspel waar veel generaties mooie herinneringen aan hebben. Je speelt het met zijn tweeën door met een bal de stoeprand te raken en daarna weer op te vangen. Daarmee verdien je punten. Het mooie is dat het een spel is voor iedereen, jong en oud. Een leuke activiteit voor in de meivakantie, met je ouders/familie of bijvoorbeeld op Koningsdag in je eigen buurt! Bekijk hier de spelregels.

  Nu al een finaleticket verdienen?!

  Ben je druk aan het oefenen? Lekker actief met vriendjes/vriendinnetjes in de buurt? Deel je actiefoto via Instagram en/of Facebook met de tags #WeHaVe #NKStoepranden en wie weet verdien jij wel een Weesper finaleticket.

  Na de meivakantie volgt er meer informatie over de Weesper voorronde. Nu al een vraag? Stuur een mail naar: activiteiten@wehave.nl