• In memoriam dhr. Bismeijer

 •               In memoriam   

  Adrianus Petrus (Ad) Bismeijer

  15 maart 1938 te Amsterdam, 30 januari 2023 te Weesp.

   

  Beste Ad, dat jij van deze wereld bent gegaan, is moeilijki te bevatten. Grote sterke vent, met jou uitstraling en achtergrond, was er altijd diep respect. Dat was wederzijds. Son en ik hadden ook een bijnaam voor jou, mijnheer pijp. Onafscheidelijk waren jullie twee.

  Persoonlijk leerde ik jou echt kennen na jouw aftreden als voorzitter van Argus, want jij kon dat niet laten en ging je bij wvgv handbal aan de gang als voorzitter.

  Dat viel niet altijd mee, want een groep handballers voorzitten, is wat anders dan korfballers. Toch sloeg jij er met verve doorheen, samen nog niet wetende dat ik na jou ook zolang voorzitter zou worden, als jij bij Argus.

  Altijd was jij, als we jou en Henny tegenkwamen, belangstellend hoe het ging, zowel persoonlijk als bij de vereniging. Dat was typerend voor jou, bij iedereen.

  Beste Ad, wat zal jouw familie, maar vooral Henny, jou gaan missen, met jouw humor en je kenmerkende lach en jou wereldwijde belangstelling voor alles.

  Ad, kijk hoe het boven er aan toe gaat en zorg ervoor dat ze daar ook weer vrede en rust krijgen, rust zacht heer “pijp” 

  Henny en familie, heel veel sterkte met dit grote verlies van een bijzondere man.


  Edwin Hoving
  Namens bestuur en leden We HaVe handbal Weesp